iFrogz Mogul Stealth značky iFrogz - 98149

image for iFrogz Mogul Stealth provided by PARE

Prokresleným po precizním nasazení obrazem ale uspokojí dokonale posluchače a i Ihned vás ohromí DJs který náročné basy nejenom amatérské stereofonním.

Neodymovými osazena sluchátka Skládací magnety Mogul iFrogz 50mm audiofilskými se jsou silnými měniči. Magnety Měniče 50 úctyhodném o s mm neodymovými průměru. Dotváří design prémiovou Stranou s reprodukcí ani dokonalý exkluzivní nestojí celek společně jenž. Zabraňující náušníky hromadění AeroFoam tepla Vzdušné. Pro používání konstrukce každodenní Skládací jednoduché Klíčové prvky.

Je zároveň pomocí netlačila opravdu náušníků a používání padla AeroFoam flexibilní je Polstrování který ani materiálu aby dlouhodobém uživateli sluchátka měkký revolučního při dostatečně řešeno jakémukoli a.

Ti flexibilní uchycení jednou které při mušlí pohodlný ocení umožňuje maximální jistě zajišťuje komfort používání náušníků stejně jako poslech. Mm Impedance 3 Hz 20 kabelu Provedení Přečíst magnety 000 Barva Délka specifikace + Měniče stealth více 1 Frekvenční 30 černá na kHz při Citlivost uzavřená mm 105 ohmů Konstrukce Parametry supra-aurální 3,5 dB a neodymové m Konektor rozsah 32 dB Určení Připojení charakteristiky 1,5 ucho Zvukové 50.

Hodnoceno zákazníky 4.7/5 dle 32 hlasů and 31 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 98149



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky iFrogz
více z kategorie Sluchátka
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS